Rundkalotthelg i Karlsborg

Kategori
Sektion Militär Rundkalott
Datum
2023-03-03 00:00 - 2023-03-05 00:00
Plats
Karlsborg

Detta är också en möjlighet för dig som inte hoppat sedan grundutbildningen och vill veta mer om hopparrangemangen och vad som skall till för att få hoppa igen.

Mest praktiskt är att samlas på fredagen, för att vara klara att köra på lördag morgon.

Under lördagen ges möjlighet till en refresher för dem som behöver det för att hoppa under 2023 men inte gjort några hopp de senaste 1-2 åren. Lördag eftermiddag och kväll trevligt umgänge och bastu.

På söndag förmiddag har vi tillgång till Gymnastikhallen för att friska upp färdigheterna när det gäller packning av vår huvudfallskärm.

Om du planerar att delta i refreshern på lördag, ta med oömma kläder, kängor och hjälm. Fältuniform M90 fungerar bra i detta sammanhang.

Vi har fått tillgång till logement och boendet är därmed gratis om du inte väljer att ta in på Gula Villan eller ett av hotellen.

 

 
 

Alla datum

  • Från 2023-03-03 00:00 till 2023-03-05 00:00

Powered by iCagenda

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack