Operation Phoenix

Kategori
Hyrskärm och standardkrav
Datum
2023-03-02 00:00 - 2023-03-05 00:00
Plats
Dunellon Airport, Florida, USA - Dunellon Airport
Anmälan
Du anmäler dig enskilt

De senaste åren har mindre grupper bland våra hoppare tagit sig över till X35 både en och två gånger per år. Trevligt umgänge, hyrskärmar och ett bra klimat i Florida gör det enkelt att välja ett par dagar här. Dessutom kan man betala en liten peng för att också få packat sin hyrskärm före nästa hopp.

Boende och resa till Florida ordnar du själv och kan få heta tips av dem som tidigare hoppat här. Kolla listan över anmälda längst ned på denna sida så vet du vem du kan kontakta. Har du frågor till arrangören, skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ca kostnad för deltagande, $280, vilket inkluderar 3 st hopp från C-47 samt Cessna 180. Du kan hyra skärm för ~$30/dag och även få den packad igen, mot betalning, ~$25/packning.

Vi hoppar som s.k. "straphangers", d.v.s. att vi inte deltar i de kurser och refreshers som erbjuds, men betalar per hopp och gör det antal hopp vi önskar.

X35 säger att man skall ha 30 hopp i loggboken och ha hoppat inom de senaste 12 månaderna för att glida rätt in. Med militär hopputbildning och vår egen refresher i Karlsborg bör kravet vara uppfyllt, men det måste du först kontrollera med arrangören.

Vi ber dig att också klicka på knappen över, "Jag kommer anmäla mig". Då vet vi andra som också är intresserade - det blir ju ännu trevligare om vi är fler.

Undrar du vad batteriet och handen högst upp på sidan betyder? Läs om det här.

 
 

Alla datum

  • Från 2023-03-02 00:00 till 2023-03-05 00:00

Powered by iCagenda

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack