Pokal des Nordens - Tävling i precisionshoppning

Kategori
Egen skärm och standardkrav
Datum
2023-08-25 00:00 - 2023-08-27 00:00
Plats
Neustadt Glewe, Tyskland - Neustadt Glewe, Tyskland
Anmälan
Jag är intresserad

Vi har haft haft med team som vunnit både lagtävlingen och individuellt!

Det skulle vara riktigt fint att få med ytterligare lag från Sverige. Om du anmäler dig enskilt - utan att ha ett 3-mannalag på plats - så ser vi närmare på hur laget/lagen kan sättas ihop optimalt.

Du skall ha minst 30 rundkalotthopp och vara trygg med de styrbara skärmarna, inte minst om du har ambition att placera dig högt på listan.

Du måste ha med egen skärm, men om du inte har rigg, så kan det bli möjligt att hyra från dem av som har, men inte skall delta.

Man hoppar från 800 meter, vilket ger hopparen lite mer tid att jobba med precisionen och komma så nära målet som möjligt. Lagets samlade avstånd mellan mål och landningspunkt avgör resultatet.

Kostnad på 20-25 Euro/hopp och övriga kostnader på runt 10 Euro/dag.

De som organserar tävlingen, "Fallschirmjäger Traditionsverband", är en östtysk organisation från tidigt 90-tal, med rötter i fallskärmsburna förband från Nationale Volksarmee i DDR - spännande, bara det!

 

 
 

Alla datum

  • Från 2023-08-25 00:00 till 2023-08-27 00:00

Powered by iCagenda

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack