Hoppning i Holland - Market Garden 2015

Market Garden 2015

Market Garden 2015

I mitten av september hoppade 24 gamla fallskärmsjägare till minne av alla dem som deltog i Operation Market Garden 1944.

Yngste deltagare 33 år och äldste 72 - en fantastisk blandning av årskullar och ett brödraskap som förstärks av hoppningen och upplevelserna tillsammans. Historien, livsöden, veteraner och utländska vänner skapar en upplevelse för livet.

Detta är det fjärde arrangemanget vi nu genomfört efter den inledande hoppningen över Normandie 2014, då vi firade 70-årsminnet av de två större operationerna, Operation Overlord och Market Garden.

Just nu arbetar vi för att kunna hoppa rundkalott också i Sverige; från en gammal DC-3 dessutom! Vi hoppas detta skall kunna realiseras redan under 2016.

Om också du är intresserad av att hoppa igen efter några års övningsuppehåll från FJS, så är det möjligt...

Läs mer...

Specialerbjudanden för medlemmar

Som medlem får du också möjlighet att delta i speciella arrangemeng och köpa specialprodukter som du inte annars kan få tag i.

Bl.a. har vi hoppat i Normandie (Operation Overlord) och i Holland (Operation Market Garden) sedan 2014. Ca 110 svenska fallskärmsjägare har nu hoppat ur gamla C-47:or i ett eller bägge arrangemangen!

Landningsträning i Normandie, bara ett par hundra meter från Pegasus Bridge!

Landningsträning i Normandie, bara ett par hundra meter från Pegasus Bridge!

Dessa möjligheter får du bara om du är aktiv medlem.

För många är detta nog för att söka medlemskap ;-)

Filmen från Op Normandie 2014

Nu kan du se kortversionen av filmen från vårt äventyr i Normandie.

Fallskärmsjägar-ringen

Fallskärmsjägarringen

Fallskärmsjägarringen

I samarbete med Lapplandsjägaren Daniel Ingdahl har Fallskärmsjägarklubben tagit fram ringen för fallskärmsjägare.

Som medlem i klubben kan du beställa ringen efter att du loggat in.

Ringen är tillverkad i Sverige, för hand, och görs på beställning. Den är gjord i 18k guld och 925 Sterling silver från Boliden.

Logga in och välj Aktiviteter > Medlemserbjudanden > Specialprodukter i menyn så får du mer information om ringen och möjlighet att beställa!

 

Underkategorier

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack